Framheim2

Sitter du på gjerdet og vurderer å bygge nytt ferdighus?

Da vil du kanskje sette pris på vår sommerkampanje. Å bygge hus er en stor avgjørelse og en betydelig investering. Kanskje en av de største man tar i livet. Derfor gir vi deg nå muligheten til å spare 100.000,- hvis du signerer kontrakt med oss før 10. juli 2020. 

Du sparer kr. 100.000,-

Du får som alltid gratis tid med vår arkitekt

Du betaler ingenting før dere flytter inn

Hos oss skal det være enkelt å være kunde.

Tidløst og tradisjonelt eller et moderne funkishus? Vi kan gi deg gode råd for alle fasader og planløsninger. Vår arkitekt og våre boligkonsulenter hjelper deg ikke bare med å finne det riktige ferdighuset, men å tilpasse huset til det livet som du og familien skal leve. Vi er fleksible. Finn ut mer om hvordan vi kan tilpasse huset ditt, eller ta kontakt for et uforpliktende tilbud og en hyggelig prat om ditt nye hjem.

1K2A9056

27 Husmodeller

Alle har ulik stil og smak, men vi har noe for enhver smak! Ønsker du å endre på huset du har funnet, eller starte med helt blanke ark? Vi gir vi deg gratis tid sammen med vår arkitekt. I vår huskatalog kan du la deg inspirere: