Nytt visningshus tar form

 

Det nye visningshuset, er en oppgradert versjon av vårt populære hus Framheim. Huset har fått et mer moderne uttrykk og materialvalg som skiller seg ut. De nye vinduene på gavlveggen og en forhøyet knevegg med vinduer gjør blant annet at du får en mye luftigere og lysere loftsetasje i boligen. 

 

Mørke vinduer og en kombinasjon av liggende og stående kledning gjør at Framheim 2 fremstår som tidsriktig og stilren. Huset er fortsatt under oppføring, og vi gleder oss til å kunne invitere dere inn i boligen når den står ferdigstilt!

Vi tror at folk kommer til å bli meget overrasket over den luftige atmosfæren når de kommer opp trappa. Store vinduer slipper godt med lys inn, og følelsen er god når du kommer opp fra bakken og får litt mer utsikt. 

 

Nye vinduer i kneveggen og mørk kledning
Variasjon i kledningen rundt viduene gir et mer spennende uttrykk
Vinduene på gavlveggen gir loftsetasjen et virkelig løft!