Tomtebefaring

Hvorfor tomtebefaring?

Har du tomt, men er usikker på hva eller hvordan du skal bygge? Ønsker du maksimal utnyttelse av tomta, men vet ikke helt hvor du skal starte planleggingen? Vi kommer for å hjelpe deg.

Vi kommer til tomta helt gratis, og helt uten forpliktelser. Her vil vi gå gjennom de viktigste faktorene. Vi ser på beste løsning for sol- og lysforhold, utnyttelse av utsikt og adkomst. Dette for å sikre den beste løsningen for deg og ditt nye hjem.

En tomtebefaring vil gi deg råd og løsninger du kanskje ikke har tenkt på. Vi stiller med blanke ark, lang erfaring og et helt nytt perspektiv.

Vi i Selbuhus er eksperter på gode løsninger, og vi ser frem til å høre fra deg. Bestill din tomtebefaring, så sees vi på tomta!

Bli med oss på tomtebefaring på Stjørdal. Her får vi et unikt innblikk av tomta, den vakre utsikten og solforholdene. Sammen med kunden finner vi den ultimate løsningen for et nytt hjem fra Selbuhus.

Bestill tomtebefaring

Her kan du bestille en gratis og uforpliktende tomtebefaring

Hvor er tomta vi skal møtes på?(Påkrevd)

Vi tilbyr gratis tomtebefaring i Trøndelag. Når du har bestilt en befaring, tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt.