Så mye koster et ferdighus

Lurer du på hva det koster å kjøpe et ferdighus fra Selbuhus? Summen av disse faktorene gir deg svaret du leter etter.

Å gi en konkret pris på et ferdighus vil variere. Det er mye som spiller inn når du skal sette opp et nytt hus. Alt fra tomtepris, kommunale avgifter til frakt og tilvalg påvirker prislappen. Derfor er vi er til stede for å hjelpe deg med å ta de riktige valgene og gi deg god rådgivning i prosessen. Vi vektlegger at du skal ha gode økonomiske løsninger med kvalitet. Mulighetene er mange og vår kunnskap skal være til din fordel.

KONTAKT OSS

Tilvalg

Når du kjøper et hus, ønsker du gjerne å tilpasse det til dine behov. Hvilket kjøkken du velger, overflater, trapp og bad du ønsker påvirker prisen. Hos oss har du flere tilvalg, og vi ønsker at du skal ha muligheten til fleksible løsninger tilpasset ditt behov.  Med våre dyktige arkitekter, vil du også kunne ha muligheten til å gjøre endringer som å flytte på en vegg eller løfte en knevegg. Vi gir deg 5 gratis timer sammen med vår arkitekt. Dette gjør vi i samarbeid med deg som kunde, slik at du skal være trygg på hvilke kostnader som kan komme i tillegg. Vårt ønske er at du alltid skal ha flere valgmuligheter, og vår erfaring er at de aller fleste ønsker å gjøre noen tilpasninger og tilvalg. Derfor har vi fagfolk tilgjengelig for deg. Hos vår fabrikk i Selbu, har vi dessuten visningshus du kan gå inn i for å bli inspirert. På nettsiden vår finner du oversikt over våre husmodeller, huskatalog samt muligheter for å søke etter drømmeboligen via filtrering.

Tomt, byggesak og kommunale avgifter

Det du skal vite er at vi i Selbuhus har byggesak inkludert i prisen. Vi har ansvar ovenfor bygningsmyndighetene for at plan- og bygningslovens krav er oppfylt og dokumentert. Vi sørger for at kvalitetssikring og kompetanse i tiltaket gir tilstrekkelig grunnlag for å gjennomføre tiltaket.  Vær oppmerksom på at andre aktører kan ha dette som tillegg til husprisen.

Tomten koster, og det må du huske å ta med i regnestykket.  Det samme gjelder graving og entreprenør. Hvordan er tomten din i forhold til huset du ønsker og hvilke tilpasninger må gjøres for at du kan sette opp huset slik du vil? Hvordan er sol- og utsiktsforholdene med tanke på hvordan huset bør stå? Andre kostander som kommunale avgifter, tilknytningsavgifter til vann, kloakk og strøm samt byggestrøm, container og rørleggerarbeid er også ekstra kostnader du må regne med. Når du kjøper ferdighus fra Selbuhus, er boligen din bygd innendørs i seksjoner under tørre og stabile forhold i fabrikk. Dette betyr at byggetiden på tomten blir kort.

BYGGES INNE: Arkitekten har kontor vegg i vegg med fabrikken, og følger boligen fra skisse til ferdig produkt.

 

Regnestykket 

Kort oppsummert blir regnestykket som dette. Summen av disse faktorene gir deg den endelige prisen for drømmeboligen din:

  • Hustype
  • Tilvalg som kjøkken, overflater, trapp og bad.
  • Tomt, graving og entreprenør
  • Byggesak: Hos Selbuhus er arbeidet med byggesaken din inkludert, og vil ikke komme som tillegg i pris.
  • Andre kostnader som kommunale avgifter, tilknytningsavgifter vann/kloakk/strøm, byggestrøm, container, rørleggerarbeid m.m