Nea var HJEM ved første øyekast

Nea var HJEM ved første øyekast

Et frostdekt Nea ønsker oss velkommen til familien på fem sentralt i Klæbu. Det er lite som minner oss på hvilken katastrofe som utspilte seg her like før jul i 2020, hvor en brann etterlot familien husløse. Men nå har familien bodd seg inn i nytt hus, og alle fem stortrives!

Kristine Larsen åpner døren for oss, her får vi komme inn i familiens nye hjem. Huset sto klart til innflytting i januar 2022. – Det var ikke helt ferdig, men vi ville flytte inn litt tidligere, for 1. etasje var klar til julen 2021. Da lå vi alle sammen på soverommet nede, flerbruksrommet som vi i dag bruker som hjemmekontor, gjesterom og tv-stue. Forteller Kristine.

Etter brannen var det mange gode venner og folk i nærmiljøet som engasjerte seg. Bl.a. var det en god venn som ville få familien til å se fremover, og som sørget for å samle sammen en saftig bunke med huskataloger. - Men så oppdaget jeg Nea-modellen på instagram, og det ropte HJEM. Så da var det gjort – det måtte bli det huset, fortsetter hun.

Kristine Larsen stortrives i nytt hus, og er veldig fornøyd med valgene de har gjort med Nea.
Kristine Larsen stortrives i nytt hus, og er veldig fornøyd med valgene de har gjort med Nea.
Her har familien god plass, og godt med lys fra de store vinduene ut mot hagen.
Her har familien god plass, og godt med lys fra de store vinduene ut mot hagen.

Husmodellen Nea hadde god plass til alle 5, i tillegg til at alle soverommene var på samme plan. – Det var en av de trygghetene vi ønsket oss, og som Nea hadde. Det var huskjærlighet ved første blikk.

De gjorde ikke så mange små endringer, men de speilvendte hele huset, og valgt å bruke den ene bodplassen i 2. etasje for å gjøre badet større. Familiebadet oppe er familien veldig fornøyd med, her har de god plass til badekar, spesielt for minstemann. Arkitekten var kjemperask, og fikk tegnet om huset i rekordfart, det var iallefall det vi følte. Så det ble en god start på en god prosess!

Men det familien er mest fornøyd med, er allrommet nede. Her har de både kjøkken, spiseplass og stue. Her er det godt og luftig, åpent og sosialt, slik et hjem skal være. En av de tingene vi er veldig glade for, er at vi ikke har TV her nede, så når barna kommer ned hit, er det fordi de faktisk vil være med oss. Vi unngår også et forstyrrende element når vi skal være sammen som familie.

Kjøkkenet de har tegnet, har de valgt uten overskap, for å få det mest mulig luftig. Og for at alle skal kunne nå opp. Badene valgte de også å holde ganske nøytrale. - Da er det enkelt for oss å endre farger og styling, for å få en litt annen stil.

Kristine_Larsen-02
Kristine_Larsen-10
Kristine_Larsen-04
Kristine_Larsen-13

Garasjen som henger sammen med huset, ble tegnet av arkitekten på Selbuhus. - Men vi leide vi inn lokal arbeidskraft til å bygge den året etterpå. Her bidro vi også selv med å isolere, og vi er veldig fornøyde med hvor praktisk den har blitt.

Nå gleder de seg til å ta imot hele storfamilien på juleselskap, med både onkler, tanter og besteforeldre. – Det passer godt her, vi har så god plass. Vi gleder oss!

Vi vil si at Selbuhus var veldig gode på kommunikasjon, og vi følte oss godt ivaretatt som kunder. Hele prosessen var veldig positiv, og de veiledet oss gjennom alle valg som måtte tas, eller kunne tas. Hvis det kom prisendringer eller lignende, så var de på ballen med én gang. Det var trygt for oss – og vi kan varmt anbefale Selbuhus til andre som skal bygge hus, avslutter Kristine.

Takk til Kristine og familien for at vi fikk komme på besøk!

Er du på utkikk etter nytt hus?

La oss ta en boligprat, så får vi laget et godt hjem til deg!