Jobbe hos oss

Selbuhus er en del av Selbuhuskonsernet som ble etablert i 1924. Vi var først ute i Norge med eneboliger og hus levert i moduler, og har nå snart 60 års fartstid med å oppfylle våre kunders drømmer for sitt nye hjem. Vi har levert over 5000 hus og det er ikke uten grunn vi har «Et godt hjem» som vårt slagord.  I vår 12.000 m2 store produksjonshall i Selbu bygger vi husene tørt og fint før vi på noen få uker gjør dem helt ferdige ute på kundenes tomter rundt omkring i Midt-Norge.

 

ÅPEN SØKNAD, TØMRER;

Som faglært tømrer i Selbuhus Industrier, vil arbeidet enten foregå ute på våre byggeplasser eller ved produksjonsarbeid i fabrikken vår i Selbu. Ute på byggeplass vil arbeidet bestå i oppføring av ringmurer, montering av prefabrikkerte seksjoner, innredningsarbeider på loft og underetasjer, samt oppsetting av altaner og balkonger på våre boliger. Inne i husfabrikken vil du være med å bygge våre kunders husdrøm, fra gulv til tak.

Det er en forutsetning at aktuelle kandidater evner å jobbe selvstendig og ryddig med gode rutiner. Du jobber effektivt og kan vise til erfaringer fra dette. Du er nøyaktig og har god innsikt i praktiske detaljer. Arbeidet forutsetter at man behersker norsk språk, skriftlig og muntlig. Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, og et godt faglig miljø. Fagbrev/svennebrev som tømrer er ønskelig, relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du registrert i vår database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

 

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med byggeleder Kai Morten Størseth på e-post:  [email protected] eller telefon; 994 81 074

 

 

 

Vi søker lærlinger fra sommer/høst 2022.

 

Som lærling i Selbuhus får du bygge kompetanse sammen med mange dyktige fagfolk. Arbeidet vil enten foregå ute på våre byggeplasser eller ved produksjonsarbeid i fabrikken vår i Selbu. Ute på byggeplass vil arbeidet bestå i oppføring av ringmurer, montering av prefabrikkerte seksjoner, innredningsarbeider på loft og underetasjer, samt oppsetting av altaner og balkonger på våre boliger. Inne i husfabrikken vil du være med å produsere og bygge våre kunders husdrøm og livsinvestering – fra gulv til tak.

 

I Selbuhus setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, og vi forventer at alle våre medarbeidere er opptatt av sikkerhet og kvalitet i arbeidet, og ikke minst yrkesstolthet. Du som lærling vil bli inkludert og ivaretatt, men du må også bidra til at vår arbeidsplass blir en god arena for samarbeid, motivasjon og trivsel -og ikke minst yrkesstolthet for faget!  Gjennom din læretid vil du få tildelt en fast veileder som følger deg gjennom hele perioden, slik at du oppnår god utvikling.

 

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Kent Morten Garberg på telefon 952 01 085 / epost: [email protected]