Jobbe hos oss?

Selbuhus er en del av Selbuhuskonsernet som ble etablert i 1924. Vi var først ute i Norge med eneboliger og hus levert i moduler, og har nå snart 60 års fartstid med å oppfylle våre kunders drømmer for sitt nye hjem. Vi har levert over 5000 hus og det er ikke uten grunn vi har «Et godt hjem» som vårt slagord.  I vår 18.000 m2 store produksjonshall i Selbu bygger vi husene tørt og fint før vi på noen få uker gjør dem helt ferdige ute på kundenes tomter rundt omkring i Midt-Norge. Nå trenger vi flere nye kollegaer;

 

Vi utvider nå vårt leveranseomfang og leter etter:

ERFARNE OG SELVSTENDIGE TØMRERE/HÅNDVERKERE

Vi søker etter faglærte og erfarne tømrere/håndverkere for oppføring av ringmurer, innredningsarbeider på loft og underetasjer i våre boliger, samt oppsetting av altaner og balkonger. For rette kandidat vil det være mulighet for lederansvar.

Til vår flotte husfabrikk i Selbu trenger vi nye kollegaer:

TØMRERE

Vi søker etter  faglærte tømrere til produksjonsarbeid i fabrikken. For rette kandidater vil det være mulighet for lederansvar for deler av produksjonen i fabrikken.

MALERE

Vi søker etter 1-2 selvstendige og faglærte malere til arbeider i vår fabrikk og på våre prosjekter.

Det er en forutsetning at aktuelle kandidater evner å jobbe selvstendig og effektivt og kan vise til erfaringer fra dette. Arbeidet forutsetter at man behersker norsk språk, skriftlig og muntlig. Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, og et godt faglig miljø.

Er du rette kandidaten for oss? Ta gjerne kontakt med daglig leder Asbjørn Løksa på epost: [email protected]   eller telefon: 916 60 750

 Skriftlig søknad med CV og attester sendes på epost til Asbjørn Løksa

RØRLEGGERE

Grunnet økende oppdragsmengde, søkes det etter 1-2 rørleggere internt for Selbuhus, samt eksternt marked Selbu-Tydal-Stjørdal. Det er ønskelig at søkere er fortrinnsvis faglærte.  Det er en forutsetning at aktuelle kandidater evner å jobbe selvstendig og effektivt og kan vise til erfaringer fra dette. Arbeidet forutsetter at man behersker norsk språk, skriftlig og muntlig. Gode muligheter for personlig utvikling og for den rette kandidaten vil det være muligheter for lederansvar. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt faglig miljø.

Ta gjerne kontakt med Mikal Langseth på epost: [email protected] eller telefon: 958 47 304.

Skriftlig søknad med CV og attester sendes på e-post til Mikal Langseth.