Jobbe hos oss

Selbuhuskonsernet ble etablert i 1924. Konsernet består av Selbuhus Industrier, Selbu Byggtre (Selbuhytta) Selbu Byggvare (XL-bygg Selbu) og Selbuhus Rørleggerservice. Selbuhus Industrier AS var først ute i Norge med eneboliger og hus levert i moduler, og har nå snart 60 års fartstid med å oppfylle våre kunders drømmer for sitt nye hjem. Vi har levert over 5000 hus og det er ikke uten grunn vi har «Et godt hjem» som vårt slagord. I vår 12.000 m2 store produksjonshall i Selbu bygger vi husene tørt og fint før vi på noen få uker gjør dem helt ferdige ute på kundenes tomter rundt omkring i Midt-Norge.

KONTORMEDARBEIDER

Vi trenger en positiv, strukturert og nøyaktig person som kan betjene vår resepsjon, og som kan behandle både interne og eksterne henvendelser pr. tlf. og e-post. Det vil være varierte arbeidsoppgaver knyttet til driften i hele konsernet, både innen økonomi, innkjøp og IT.
Søkers erfaringsbakgrunn og kompetanse vil være avgjørende for hvilke administrative oppgaver som vil kunne bli lagt til stillingen.
Det er en 50% stilling, og kontorsted er i Selbu.
Skriftlig søknad med CV og attester sendes på e-post til
[email protected] – og har du spørsmål til stillingen,
så ta gjerne kontakt på tlf. 915 61 126. Søknadsfrist 08.07.2020
www.selbuhus.no