Jobbe hos oss?

Selbuhus er en del av Selbuhuskonsernet som ble etablert i 1924. Vi var først ute i Norge med eneboliger og hus levert i moduler, og har nå snart 60 års fartstid med å oppfylle våre kunders drømmer for sitt nye hjem. Vi har levert over 5000 hus og det er ikke uten grunn vi har «Et godt hjem» som vårt slagord.  I vår 18.000 m2 store produksjonshall i Selbu bygger vi husene tørt og fint før vi på noen få uker gjør dem helt ferdige ute på kundenes tomter rundt omkring i Midt-Norge.

Vi vokser stadig og søker nå etter nye medarbeidere:

PROSJEKTLEDER

Vi søker etter en erfaren fagmann for å gjennomføre våre «proff-prosjekter» som gjerne består av flermansboliger / flere hus i samme prosjekt. Det er en fordel om du har erfaring som prosjektleder, inkludert tema som økonomi, innkjøp, UE, produksjonsplanlegging og oppfølging m.m.

BYGGELEDER

Til våre hytteprosjekter trenger vi en byggeleder som står for oppfølging og bistand ute på byggeplass for effektiv gjennomføring av prosjektene.

TØMRERE/HÅNDVERKERE

Vi søker etter faglærte og erfarne tømrere/håndverkere for oppføring av ringmurer, innredningsarbeider i våre boliger, samt oppsetting av altaner og balkonger. For rette kandidat vil det være mulighet for lederansvar.

TØMRERE/MONTØRER TIL MONTØRTEAM

Vi søker flere til å jobbe i våre montør-team som monterer modulhus og elementhytter. Arbeidet vil foregå ute på våre byggeplasser. For rette kandidat vil det være mulighet for lederansvar.

Til vår flotte husfabrikk i Selbu trenger vi nye kollegaer:

RØRLEGGER

Vi søker faglært rørlegger til vår fabrikk og noe arbeid ut på våre prosjekter. Erfaring fra småhusbransjen er en fordel.

TØMRERE

Vi søker etter faglærte tømrere til produksjonsarbeid i fabrikken.

MALER

Vi søker faglært maler til arbeid i vår fabrikk og ute på våre prosjekter. Erfaring fra selvstendig arbeid er en fordel. Det er en forutsetning at aktuelle kandidater evner å jobbe selvstendig og effektivt og kan vise til erfaringer fra dette. Arbeidet forutsetter at man behersker norsk språk, skriftlig og muntlig. Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, og et godt faglig miljø.

 

ER DU DEN RETTE KANDIDATEN FOR OSS?

Ta gjerne kontakt med daglig leder Asbjørn Løksa på epost: [email protected] eller tlf. 916 60 750.