Jobbe hos oss

Selbuhus er en del av Selbuhuskonsernet som ble etablert i 1924. Vi var først ute i Norge med eneboliger og hus levert i moduler, og har nå snart 60 års fartstid med å oppfylle våre kunders drømmer for sitt nye hjem. Vi har levert over 5000 hus og det er ikke uten grunn vi har «Et godt hjem» som vårt slagord.  I vår 12.000 m2 store produksjonshall i Selbu bygger vi husene tørt og fint før vi på noen få uker gjør dem helt ferdige ute på kundenes tomter rundt omkring i Midt-Norge.

 

DRIFTSANSVARLIG RØRLEGGER

Vi søker etter en erfaren fagperson for å styre den daglige aktiviteten. Det er en forutsetning at du har erfaring og fagbrev som rørlegger. Mesterbrev er en fordel, men ingen betingelse.
Stillingen omfatter innsalg, planlegging, kalkyler/tilbud, fakturering og styring av løpende prosjekter. Kontakt med kunder og leverandører. Praktisk rørleggerarbeid må også påregnes som en del av stillingen.

Som driftsansvarlig rørlegger i Selbuhus Rørleggerservice er ingen dag lik. Du får en spennende jobb hvor du i stor grad kan påvirke hverdagen din selv. Du får også en gjeng med hyggelige kollegaer i et svært trivelig miljø som bl.a. er fokusert på samhandling, trivsel og forretning.

Er du rette kandidaten for oss? Ta gjerne kontakt med daglig leder Mikal Langseth på epost: [email protected]  Telefon: 95847304

Skriftlig søknad med CV og attester sendes på epost innen 15 desember 2021.

 

 

ÅPEN SØKNAD, TØMRER;

Som faglært tømrer i Selbuhus Industrier, vil arbeidet enten foregå ute på våre byggeplasser eller ved produksjonsarbeid i fabrikken vår i Selbu. Ute på byggeplass vil arbeidet bestå i oppføring av ringmurer, montering av prefabrikkerte seksjoner, innredningsarbeider på loft og underetasjer, samt oppsetting av altaner og balkonger på våre boliger. Inne i husfabrikken vil du være med å bygge våre kunders husdrøm, fra gulv til tak.

Det er en forutsetning at aktuelle kandidater evner å jobbe selvstendig og ryddig med gode rutiner. Du jobber effektivt og kan vise til erfaringer fra dette. Du er nøyaktig og har god innsikt i praktiske detaljer. Arbeidet forutsetter at man behersker norsk språk, skriftlig og muntlig. Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, og et godt faglig miljø. Fagbrev/svennebrev som tømrer er ønskelig, relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du registrert i vår database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

 

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med byggeleder Kai Morten Størseth på e-post:  [email protected] eller telefon; 994 81 074