Romsdal og Nordmøre
rose oransje

SELBUHUS
Nøkkelferdige ferdighus bygd for å vare

Selbuhus har bygget gode hjem siden 1963, over hele Trøndelag. Vi er stolte av vår lange erfaring og vårt team av dyktige håndverkere og arkitekter.

Vi har bygd mange hus hvor minner skapes og øyeblikk nytes. For det er det som er et godt hjem.

Nå kan du som bor i Romsdal og på Nordmøre også få oppleve tryggheten og Selbuhus-kvaliteten vi er kjent for!

Noe for enhver smak

Vi har hus som passer de fleste behov og ønsker, og noe for enhver smak. Du kan velge mellom hele 29 husmodeller, med stilmessige variasjoner mellom det tradisjonelle og det moderne. Ønsker du å endre på huset du har funnet, eller starte med helt blanke ark? Vi gir vi deg 5 gratis timer sammen med vår arkitekt.

Noen av våre mest solgte husmodeller:

NEA har den perfekte balansen mellom moderne og tradisjonelt, og har blitt vår bestselgende modell de senere årene. Her har man god plass til den moderne familie!

RIMSJØEN er en moderne og innholdsrik enebolig på to plan. Boligen har integrert garasje med raust bodareal og direkte tilgang til entreen.

Bergstaden-husene er noen av våre mest populære hus. Husene i denne serien er arealeffektive og sjarmerende med sitt klassiske preg.

- Bygges nøkkelferdig på vår fabrikk

Som eneste husleverandør i Norge, bygger vi ferdig huset ditt innendørs, i en tørr fabrikk i Selbu, litt utenfor Trondheim. Både innredning og våtrom er ferdig når huset monteres på tomta. Dermed kan drømmen om nytt hus gå raskere enn du tror. Ferdighus fra Selbuhus kan være innflyttingsklart i løpet av få måneder, og gir et gunstig utslag på bunnlinja.

_DSC8238_sh

Du får det som du vil!

Vi i Selbuhus er fleksible - hos oss får du det som du vil. Mange ønsker å bygge boligen slik som våre standardhus i katalogen – kanskje med noen små tilpasninger. For andre er husmodellene i katalogen et utgangspunkt som blir tegnet om og skreddersydd til tomta og kundens ønsker.

Husmodellene i katalogen er fleksible, noe som gjør det mulig å endre planløsninger etter ønske. Uansett – bygging av egen bolig er for de fleste den største investeringen de gjør i løpet av livet. Derfor blir veiledning og trygghet i hele byggeprosessen svært viktig.

Skal du bygge deg et godt hjem, og er litt nysgjerrig på oss i Selbuhus?

La oss ta en boligprat!

Rune Nerheim

Boligkonsulent
Romsdal og Nordmøre

906 72 101

rose oransje
AN7A7661 kopi