Prestmovegen 59

prestmovegen 59

Eneboliger over to plan beliggenhet i sentralt og familievennlig område på Stjørdal 

prestmovegen logo

Boligene

De to eneboligene i 2. byggetrinn av Prestmovegen 59 blir en del av et tun med totalt 4 boliger. Boligene er romslige og har mulighet for opp mot 4 soverom. Åpne, lyse og praktiske løsninger. Stuen er i stor grad åpen mot kjøkken og spisestue. Store vindusflater sørger for godt lys gjennom hele boligen. Stor og behagelig terrasse i hovedetasjen og koselig markbalkong på bakkenivå. Boligene har også carport og en praktisk sportsbod. Boligene har i tillegg til bad og gjestetoalett eget vaskerom kombinert med teknisk bod.

I 2.etasje får du et herlig og romslig allrom bestående av en åpen stue-og kjøkkenløsning med ekstra takhøyde, rause vindusflater og utgang til en stor og luftig veranda

Kundetilpasset bolig
Gå til galleri

Plan og fasader

Byggetrinn 2 (Hustype B)
Hus 3 - SOLGT
Hus 4 - SOLGT

Eierform: Selveier
Boligtype:
 2+2 eneboliger i kjede
BRA: 142,6 m2
P-rom:  137  m2
Tomt: Eiet

Gnr / Bnr: 108 /207 og 108/206
Tomt Hus 3: 428,6 m2   SOLGT !
Tomt Hus 4: 411 m2  SOLGT !
Pris: 3.990.000 ,-

Alf Ronny Rotvold

Alf Ronny Rotvold

Salgssjef

Tlf: 909 10 179

E-post: [email protected]

 

 

logo_white (1)

Om utbygger

Selbu ByggTre AS har lange tradisjoner i håndtverksbransjen, og har som mål å være best på kvalitet og levering. Selbu byggtre er en del av og eid av Selbuhuskonsernet. Det betyr at kundens behov har stort fokus, og vi søker så langt det er praktisk mulig å tilpasse våre produkter etter kundens ønske. Kompetanse og fleksibilitet er sentrale faktorer i vår virksomhet. Vi besitter en høy håndverkskompetanse som våre kunder kan nyte godt av.