selbuhus-tegning.jpg

Trygg, enkel og rask prosess

I Selbuhus er vi stolte over å kunne tilby deg en ryddig og trygg byggeprosess.

Når du har funnet drømmehuset ditt blant vårt rike utvalg av husmodeller på nett – eller kanskje ønsker du at vi skal spesialdesigne din husdrøm, tar du så klart kontakt med oss.

Du vil da få tilsendt vår katalog og prisliste umiddelbart. Vi ønsker så tidlig som mulig å få treffe deg for å få høre dine ønsker og behov, og at vi tar en tomtebefaring. Dette for at vi sammen skal finne den beste løsningen for deg og dine, og for å tilpasse huset best mulig til tomta. Vi bygger ferdighus over hele Trøndelag. En av våre boligkonsulenter vil deretter så raskt som mulig oversende tegninger og et pristilbud. Ønsker du en prat med arkitekt eller at noe skal revideres står vi til din disposisjon når det passer for deg. Du må gjerne komme og bli med en tur i fabrikken vår og i visningshusene ved siden av. Når din drømmebolig er tegnet signeres kontrakten med oss. Selbuhus tar seg av byggesøknaden og kontakten med offentlige myndigheter. Vi må også gjennom en tilvalgsprosess sammen der hele leveransen spesifiseres og avklares; overflater, gulv, flistyper, kjøkkenfronter, peis osv., før vi starter produksjonen av huset ditt i fabrikken vår.

Ditt nye hjem bygges altså innendørs i moduler – noe som er en klar fordel i forhold til hus som bygges ute i all slags vær og vind. I tillegg er dette en svært tidsbesparende byggemetode. Modulene fraktes deretter til tomten din der de settes sammen og huset er tett i løpet av noen timer.

Huset ferdigstilles i løpet av 4-8 uker etter at det er montert og din drømmebolig er klar til overlevering. Gratulerer! Du er nå eier av et nytt og flott Selbuhus.