Levert som råbygg - Selbuhus
Asset 1Logoikon

Nå kan du også få ditt Selbuhus som

MONTERT RÅBYGG

Vi i Selbuhus kan nå tilby noen av våre modeller som montert råbygg. Huset ditt bygges fremdeles i Selbu, bare på en litt annen måte enn den tradisjonelle Selbuhus-modellen.

Hva er egentlig et montert råbygg?
Da er alt utvendig arbeid; vegger og tak ferdig, mens alt innvendig arbeid som isolasjon, gulv, panel, himling, innredning og tekniske installasjoner er ikke en del av leveransen. Montert råbygg er perfekt for deg som ønsker å gjøre en egeninnsats, men som ikke ønsker å bygge hus fra grunnen. Med montert råbygg kan du konsentrere deg om det som er innendørs i ditt eget tempo, uten påvirkning av vær og vind.

Gode fordeler
Å kjøpe et Selbuhus som råbygg har flere fordeler for deg som husbygger. Først og fremst er det en økonomisk fordel - råbygg er billigere enn et nøkkelferdig hus, når du som huseier legger inn en egeninnsats. Det gir deg også i større grad muligheten til å tilpasse huset etter egne ønsker og behov, og du kan dermed få en bolig som passer perfekt til din livsstil.

En annen fordel er at du får en bedre forståelse av hvordan huset er bygd, og kan lettere utføre eventuelle fremtidige oppussingsprosjekter. Til slutt kan det være en god investering å kjøpe et råbygg - siden verdien av eiendommen vanligvis vil øke når man har fullført byggeprosjektet.

Å kjøpe Selbuhus som montert råbygg passer deg som er litt handy, og som ønsker å legge inn en innsats selv.

Råbygg - levert over hele landet
Selbuhus tilbyr nå frakt av våre råbygg over hele landet! Vi gir deg muligheten til å få huset levert der du bor -  til en konkurransedyktig pris.

Ta kontakt med oss i dag for å få en skreddersydd pris og mer informasjon om våre fantastiske husmodeller. Vi skreddersyr prisen slik at du kan få en komplett pris inkl. frakt og råbygg ferdig montert på din tomt.

Husmodeller som leveres som montert råbygg:

Råna

RÅNA, pris fra:

990.000,- *

Artboard – 3

NEA, pris fra:

 1.990.000,- *

Artboard – 2

RIMSJØEN, pris fra:

2.990.000,- *

 *Prisen inkluderer ikke frakt/transport, betongplate og grunnarbeid. 

Du blir konsernkunde hos oss

Som kunde i konsernet ved kjøp av hus og hytte, tilbys du en konsernkunde-avtale med XL-BYGG Selbu, som gir deg mange fordeler under byggingen. Her får du din helt egen rådgiver, med gjennomgang av ditt prosjekt ift. egeninnsats og behov for byggevarer. 

Du vil få svært fordelaktige priser på alt av byggevarer, arbeidsklær, verktøy og festemidler, gjennom i hele byggeprosessen.

Siden vi har kunder over et geografisk stort område, er du ikke nødt til å handle fysisk i butikkene i Selbu. Vi har gunstig frakt, slik at prisene fremdeles blir komfortable for deg som bygger hus.

AN7A0055 kopi
Asset 5Ikoner råbygg

EGEN RÅDGIVER

Asset 4Ikoner råbygg

PROSJEKTPRISER

Asset 3Ikoner råbygg

UTKJØRING

Asset 2Ikoner råbygg

LÅN AV HENGER

Asset 1Ikoner råbygg

FERDIG PAKKET

Litt mindre egeninnsats?

Da kan løsningen for deg være å bestille et ferdighus med uinnredet loft eller kjeller, slik som Maria og Stian gjorde på sitt Nea-hus. Når kundene overtok nøklene til huset, var 1. etasjen innflyttingsklar, mens 2. etasje ble et prosjekt de skulle ferdigstille selv.

Mange av våre kunder velger dette alternativet, så kan de bygge ferdig resten når tid og lommebok tilsier det. Det blir jo en del billigere, og man kan raskere realisere boligdrømmen, forteller boligkonsulent Elin Sundset.

Å bygge Selbuhus, gir mange grønne fordeler, f.eks ved å få grønt boliglån. - I tillegg ved å velge uinnredet loft eller kjeller, kan du raskt flytte inn i huset, og slipper derfor utgiften med å leie bolig under bygging, avslutter Elin.

Hos Maria og Stian ble NEA levert med uinnredet loft, og de skal ferdigstille denne delen av huset selv.
Hos Maria og Stian ble NEA levert med uinnredet loft, og de skal ferdigstille denne delen av huset selv.

Så, hvilken måte er best for deg?

Snakk gjerne med oss om du lurer på hvilken leveringsgrad som passer best for deg og ditt Selbuhus.

Alf Ronny

Alf Ronny Rotvold
Salgssjef

909 10 179

[email protected]

Elin

Elin Sundset
Boligkonsulent/
Markedsansvarlig

471 75 459

[email protected]