Småhus - Se våre mest praktiske og kompakte ferdighus - Selbuhus
stjerne-hvit

Kompakte ferdighus:

SMÅ HUS -
SMARTE LØSNINGER

Drømmer du om et hjem som ikke krever et stort lån eller mange etasjer?  Vi presenterer et utvalg av noen av våre mest praktiske og kompakte ferdighus, skreddersydd for å gi deg både økonomisk fleksibilitet og mer fritid.

Vi lever i en tid der bevisst arealbruk er i vinden. I Norge har vi vært velsignet med store områder og lave energikostnader, men nå erkjenner vi verdien av å bruke ressursene våre med klokskap. Hos Selbuhus forstår vi dette behovet og tilbyr nå et spekter av hus som passer alle generasjoner, enten du foretrekker det tradisjonelle eller det moderne.

Planlegger du å bygge en ny kårbolig? Vi har flere tradisjonelle, praktiske énplanshus som er svært populære. Eller kanskje sitter du på en liten tomt i et nytt boligfelt eller i en eplehage? Uansett hva du drømmer om -  finner vi sammen den beste løsningen for deg og din tomt. Har du tomt, men vet ikke helt hvor du skal starte planleggingen? Bestill en utforpliktende tomtebefaring her.

Utforsk noen av våre mest kompakte og funksjonelle husmodeller, og husk at våre dyktige arkitekter står klare til å skape et hjem som er skreddersydd etter din tomt og dine ønsker. Velkommen til en uforpliktende samtale med Selbuhus - vi hjelper deg å skape et godt hjem.

Tenk stort. Bygg smått.

VÅRE SMÅHUS-NYHETER!

 *Prisen inkluderer ikke frakt

Snakk med en av våre boligkonsulenter:

Alf Ronny

Alf Ronny Rotvold
Salgssjef

909 10 179

[email protected]

Elin

Elin Sundset
Boligkonsulent/
Markedsansvarlig

471 75 459

[email protected]

Du blir konsernkunde hos oss

Som kunde ved kjøp av hus og hytte, tilbys du en konsernkunde-avtale med XL-BYGG Selbu, som gir deg mange fordeler under byggingen. Her får du din helt egen rådgiver, med gjennomgang av ditt prosjekt ift. egeninnsats og behov for byggevarer. 

Du vil få svært fordelaktige priser på alt av byggevarer, arbeidsklær, verktøy og festemidler, gjennom i hele byggeprosessen.

Siden vi har kunder over et geografisk stort område, er du ikke nødt til å handle fysisk i butikkene i Selbu. Vi har gunstig frakt, slik at prisene fremdeles blir komfortable for deg som bygger hus.

AN7A0055 kopi
Asset 5Ikoner råbygg

EGEN RÅDGIVER

Asset 4Ikoner råbygg

PROSJEKTPRISER

Asset 3Ikoner råbygg

UTKJØRING

Asset 2Ikoner råbygg

LÅN AV HENGER

Asset 1Ikoner råbygg

FERDIG PAKKET