Smarte og små ferdighus fra Selbuhus

Ikke alle har behov for et stort hus i flere etasjer med sokkel. Mange ønsker seg også lavere bokostnader, som gir mindre lån og mer fritid. Tid er den nye luksusvaren. Vi viser deg her et utvalg av våre mest praktiske, kompakte ferdighus, i ulike prisklasser. 

Trenden er at vi blir mer bevisste på arealbruken. – I Norge har vi vært vant til å bruke plass, både fordi vi har store arealer tilgjengelige og fordi energikostnadene våre er lave.

Vi lager hus for alle generasjoner, både tradisjonelle og moderne. Kanskje skal du bygge en ny kårbolig? Da har vi flere tradisjonelle hus énplanshus som er populære. Eller kanskje har du en liten tomt i et nytt boligfelt, eller en eplehage du ønsker å sette opp et nytt hus i?

Sjekk ut noen av våre minste mest praktiske husmodeller, og husk at du alltid får gratis tid med vår arkitekt, slik at ditt nye hjem kan tilpasses tomt, dine ønsker og behov.

Velkommen til en uforpliktende samtale.

RÅNA

Liten og smart

Råna er vår minste husmodell men inneholder likevel alle funksjoner vi trenger i hverdagen på ett plan. Huset har åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til hagen, tre soverom, bad og en innvendig bod. Det ene soverommet kan enkelt omgjøres til en utvendig sportsbod, og dermed har man oppfylt alle funksjonskrav innenfor husets fire vegger. De store vinduene og balkongdøra slipper inn rikelig med lys i oppholdsrommene. Råna er et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper.

BRA:             82 m2
Soverom:     3
Generelt:     1 etasje
Pris fra:        2.819.000,-

FRAMHEIM

Populær klassiker

Framheim er en av våre klassikere som er bygd i stort antall over mange år. Boligen er kompakt men innholdsrik – et smart valg for nyetablerere. Det overbygde inngangspartiet leder inn til en romslig entre. Vinkelstuen byr på ulike innredningsmuligheter. Deler av stuen kan fradeles til soverom dersom det skulle være behov for dette. De store vindusflatene slipper mye dagslys inn og gjør stuen og kjøkkenet til luftige rom. På loftet er det tre soverom, toalett og en koselig loftstue.

BRA:             126 m2
Soverom:     3
Generelt:     1 etasje
Pris fra:       3.321.000,-

BJØRKLY

Intim og koselig

Dette er et perfekt hjem for en liten familie. Bjørkly rommer vindfang, bod, bad/vaskerom, soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning – alt på ett plan. Loftet gir muligheter for ett eller to ekstra soverom dersom familien skulle få behov for det. Store vindusflater på gavlveggen, samt en balkongdør sørger for godt med lysinnslipp og bidrar til økt romfølelse. I tillegg gir det en direkte kontakt med hagen utenfor.

BRA:             123,2 m2
Soverom:     2
Generelt:     2 etasjer (med hems)
Pris fra:        2.705.000,-