Du er hjertelig velkommen til å komme å se våre visningshus. For at du skal kunne være på visning uten smittefare inviterer vi nå kun til privatvisninger etter avtale. Vi oppdaterer når visningshusene er åpne som vanlig og fabrikken er åpen for besøk igjen.
DSC06800

Vil du se et ferdig oppført visningshus?

Ved husfabrikken vår i Selbu har vi vanligvis visninger hver dag, året rundt! Går du med tanker om å bygge nytt ferdighus er det verdt å ta seg en tur for å se ulike løsninger og materialvalg i levende live.

Husene er permanente visningshus som du til vanlig kan besøke alle dager i uken mellom kl. 08.00 - 20.00. Dørene er åpne og husene er ubemannet, men tar du turen til Selbu kan vi tipse om at det kan være en god idè å avtale et møte med en av våre boligkonsulenter. De har mange gode råd til deg som går med byggeplaner. Avtal et møte i dag og snakk med oss om pris, tomt og fleksibel tilpasning av husmodeller!

Et Selbuhus fra innsiden

Våre visningshus er husmodeller fra vår katalog, men innvendig er de tilpasset med ulike løsninger og tilvalg. Et besøk her er derfor en unik mulighet til å bli inspirert og se hvilke muligheter som finnes, uansett hvilket hus du tenker å bygge.

Disse visningshusene kan du se akkurat nå

Komme seg hit

Våre visningshus Rensjøen og Framheim 2 er bygd utenfor vårt hovedkontor og fabrikk, rett ved Fylkesveg 705. En knapp times kjøring fra Trondheim og en knapp halvtime fra Stjørdal. Få veibeskrivelse.

Visningshusets åpningstider
Mandag - Søndag:
08.00 - kl. 20.00

Washing hands by alcohol sanitizers or alcohol gel from pump bottle in public area. Wuhan coronavirus (COVID-19) outbreak infection prevention and control. Hygiene and health care concept

Visninger etter Koronautbruddet

Her er noen av tiltakene vi har iverksatt:

  • Vi holder minst 1,5 meters avstand på visning og ønsker velkommen med et smil, men uten å håndhilse!
  • Vi ber om at du avstår fra privatvisning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring oss ved usikkerhet, slik at vi kan finne andre måter å vise deg hytta eller tomten på.
  • Interessenter som ikke ønsker privatvisninger kan få all informasjon oversendt digitalt, og vi kan “møtes” på telefon for gjennomgang.
  • Vi forholder oss hele tiden til Helsemyndighetenes retningslinjer, og gjør oppmerksom på at disse kan bli endret på kort varsel.