DSC06800

Vil du se et ferdig oppført visningshus?

Ved husfabrikken vår i Selbu har vi vanligvis visninger hver dag, året rundt! Går du med tanker om å bygge nytt ferdighus er det verdt å ta seg en tur for å se ulike løsninger og materialvalg i levende live.

Husene er permanente visningshus som du til vanlig kan besøke alle dager i uken mellom kl. 08.00 – 20.00. Dørene er åpne og husene er ubemannet, men tar du turen til Selbu kan vi tipse om at det kan være en god idè å avtale et møte med en av våre boligkonsulenter. De har mange gode råd til deg som går med byggeplaner. Avtal et møte i dag og snakk med oss om pris, tomt og fleksibel tilpasning av husmodeller!

Et Selbuhus fra innsiden

Våre visningshus er husmodeller fra vår katalog, men innvendig er de tilpasset med ulike løsninger og tilvalg. Et besøk her er derfor en unik mulighet til å bli inspirert og se hvilke muligheter som finnes, uansett hvilket hus du tenker å bygge.

Disse visningshusene kan du se akkurat nå

FRAMHEIM 2

Framheim tradisjonelt og moderne hus

Klikk her for å se bildegalleri fra Framheim 2 visningshuset i Selbu

RENSJØEN

Rensjøen_for-web

Klikk her for å se bildegalleri fra Rensjøen visningshuset i Selbu

Komme seg hit

Våre visningshus Rensjøen og Framheim 2 er bygd utenfor vårt hovedkontor og fabrikk, rett ved Fylkesveg 705. En knapp times kjøring fra Trondheim og en knapp halvtime fra Stjørdal. Få veibeskrivelse.

Visningshusets åpningstider
Mandag – Søndag:
08.00 – kl. 20.00