Moderne ferdighus og funkishus - Husmodeller fra Selbuhus
Jubileumslogo_negativ

GJØR ET

HUSKUPP

på råbygg*

Har du satt boligdrømmen på vent pga renteøkning og økte priser?

Har du satt boligdrømmen på vent pga renteøkning og økte priser?

Det meste blitt dyrere - renta har gått opp, og prisen på dagligdagse varer har skutt i været. Har du gått med en voksende boligdrøm i magen? Vi kan ikke spå hva som skjer i framtiden, men vi kan gjøre noe med nåtiden. Derfor har vi i Selbuhus nå en kampanje hvor du kan gjøre et huskupp på ditt nye hjem!

*Kampanjen gjelder utvalgte husmodeller, og for de som signerer før 22. mars 2024.
Fraktkostnad og heising vil komme i tillegg.
Logoikon Selbuhus

Vi i Selbuhus kan nå tilby noen av våre modeller som montert råbygg. Huset ditt bygges fremdeles i Selbu, bare på en litt annen måte enn den tradisjonelle Selbuhus-modellen.

Hva er egentlig et montert råbygg?
Da er alt utvendig arbeid; vegger og tak ferdig, mens alt innvendig arbeid som isolasjon, gulv, panel, himling, innredning og tekniske installasjoner er ikke en del av leveransen. Montert råbygg er perfekt for deg som ønsker å gjøre en egeninnsats, men som ikke ønsker å bygge hus fra grunnen. Med montert råbygg kan du konsentrere deg om det som er innendørs i ditt eget tempo, uten påvirkning av vær og vind.

Gode fordeler
Å kjøpe et Selbuhus som råbygg har flere fordeler for deg som husbygger. Først og fremst er det en økonomisk fordel - råbygg er billigere enn et nøkkelferdig hus, når du som huseier legger inn en egeninnsats. Det gir deg også i større grad muligheten til å tilpasse huset etter egne ønsker og behov, og du kan dermed få en bolig som passer perfekt til din livsstil.

Kampanjen gjelder følgende modeller:

Artboard – 1

Bjørkly 2

Bjørkly 2 er en videreutvikling av den arealeffektive planløsningen til Bjørkly 1. Denne modellen er gitt et mer moderne fasadeuttrykk og forhøyde knevegger som gir mer areal og rom på loftet.

Råbygg fra
Kr. 1.350.000,-
eks frakt og heising

Framheim2

Framheim 2

En innholdsrik familiebolig som kombinerer det moderne og det tradisjonelle. Framheim 2 bygger videre på den funksjonelle og arealeffektive planløsningen til Framheim 1.

Råbygg fra
Kr. 1.590.000,-
eks frakt og heising

Artboard – 3

Nea

Nea er et romslig og innholdsrikt hus med plass til det du trenger, pluss litt til. Huset har en klassisk form med et moderne uttrykk.

Råbygg fra
Kr. 1.990.000,-
eks frakt og heising

Neatun_redigert

Neatun

Neatun er et smart vinkelhus på ett plan og dermed tilpasset alle livets faser. Garasjen er integrert i bygningskroppen. Vinkelhuset er utviklet for flate tomter og passer inn i de fleste bomiljøer.

Råbygg fra
Kr. 1.950.000,-
eks frakt og heising

Bli inspirert av vår husmodell Nea:

Trenger du hjelp?

Vi vet det kan være vanskelig å velge sitt nye hjem, det finnes så  mange husmodeller å velge mellom. Med vår kompetanse og dine ønsker og behov, finner vi akkurat det huset du drømmer om - sammen. Og om du har tomta klar, kommer vi gjerne på tomtebefaring. Snakk med oss!

Alf Ronny

Alf Ronny Rotvold
Salgssjef

909 10 179

[email protected]

Elin

Elin Sundset
Boligkonsulent/Markedsansvarlig

471 75 459

[email protected]