Uinnredet loft eller kjeller - gjør resten selv - Selbuhus
rose oransje

Hva med å fullføre ditt Selbuhus selv?

BESTILL MED UINNREDET LOFT / KJELLER

Om du er handy og ønsker å sette ditt eget preg på huset ditt, kan dette være en ypperlig løsning for deg. Det gjør også byggeprosessen billigere - når det er du som gjør en del av jobben!

Mange av våre kunder velger dette alternativet, så kan de bygge ferdig resten når tid og lommebok tilsier det. Det blir jo en del billigere, og man kan raskere realisere boligdrømmen, forteller boligkonsulent Elin Sundset. Les om Maria og Stian som gjorde nettopp dette på sitt Nea-hus. Når kundene overtok nøklene til huset, var 1. etasjen innflyttingsklar, mens 2. etasje ble et prosjekt de skulle ferdigstille selv.

Bestill et ferdighus med uinnredet loft eller kjeller, og gjør resten selv!

Noen av våre populære hjem:

Artboard – 3

NEA

har den perfekte balansen mellom moderne og tradisjonelt, og har blitt vår bestselgende modell de senere årene. Her har man god plass til den moderne familie!

Artboard – 2

RIMSJØEN

er en moderne og innholdsrik enebolig på to plan. Boligen har integrert garasje med raust bodareal og direkte tilgang til entreen.

Artboard – 4

ÅNØYA

er en innholdsrik og arealeffektiv bolig, med separat utleieenhet som kan integreres i hovedboenheten om ønskelig. Boligen har et moderne uttrykk med stilrene linjer.

Våre husbyggere blir konsernkunde hos oss

Som kunde i konsernet ved kjøp av hus, tilbys du en konsernkunde-avtale med XL-BYGG Selbu, som gir deg mange fordeler under bygginga. Her får du din helt egen rådgiver, med gjennomgang av ditt prosjekt ift. egeninnsats og behov for byggevarer. 

Du vil få svært fordelaktige priser på alt av byggevarer, arbeidsklær, verktøy og festemidler, gjennom i hele byggeprosessen.

Siden vi har kunder over hele Trøndelag, og også Romsdal og Nord-Møre, er du ikke nødt til å handle fysisk i butikken i Selbu. Vi har gunstig frakt, slik at prisene fremdeles blir komfortable for deg som bygger hus.

jimmy-nilsson-masth-hkh4K9V4FVk-unsplash (1)
Asset 5Ikoner råbygg

EGEN RÅDGIVER

Asset 4Ikoner råbygg

PROSJEKTPRISER

Asset 3Ikoner råbygg

UTKJØRING

Asset 2Ikoner råbygg

LÅN AV HENGER

Asset 1Ikoner råbygg

FERDIG PAKKET

Gjøre det meste selv?

Liker du en ekstra utfordring, kan du nå også bestille noen av våre husmodeller som montert råbygg. Da er alt utvendig arbeid; vegger og tak ferdig, mens alt innvendig arbeid som isolasjon, gulv, himling, innredning og tekniske installasjoner er ikke en del av leveransen. Montert råbygg er perfekt for deg som ønsker å gjøre en egeninnsats, men ikke ønsker å bygge hus fra grunnen.

Våre hus som leveres som råbygg bygges fremdeles i Selbu, og har like høy kvalitet som før, det er bare byggemåten som er annerledes.

Hva passer best for deg?

Snakk gjerne med oss om du lurer på hvilken leveringsgrad som passer best for deg og ditt Selbuhus.

Alf Ronny

Alf Ronny Rotvold
Salgssjef

909 10 179

[email protected]

Elin

Elin Sundset
Boligkonsulent/Markedsansvarlig

471 75 459

[email protected]

Rune Nerheim

Rune Nerheim
Boligkonsulent Romsdal og Nordmøre

906 72 101

[email protected]